Няма съмнение, че Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са сред най-симпатичните

...
Няма съмнение, че Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са сред най-симпатичните
Коментари Харесай

Споразумението между Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Няма подозрение, че  Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са измежду най-симпатичните и готини известни двойки, като двамата не пропущат опция да показват възприятие за комизъм.
 Блейк Лайвли демонстрира своя прикрит гений с рядка фотография от вкъщи си в Ню Йорк
Скритият гений на Блейк Лайвли

Определено ни впечатли

Най-често се майтапят един с различен, което може би е тайната на сполучливата им връзка. Но освен шегите са в основата на разбирателството в тяхното семейство.

В предаването Further Ado Лайвли споделя, че още първоначално, когато са почнали да излизат съществено, с Райън Рейнолдс са се разбрали нещо доста значимо, което съблюдават и до през днешния ден. А точно да не работят едновременно.
 Снимка 628443

По този метод могат по-добре да преоритизират фамилията си преди всичко. Според актрисата е необходим баланс сред усърдната работа и персоналния живот, а наподобява двамата са съумели да го реализиран.
 Тийзър на Deadpool & Wolverine с Райън Рейнолдс и Хю Джакман
Дедпул е тук, с цел да промени киновселената на Marvel вечно

Тийзър на Deadpool & Wolverine

От People напомнят, че 36-годишната Блейк Лайвли и 47-годишният Райън Рейнолдс започнаха да излизат през 2011 година, като през 2012 година се ожениха. Актьорите има четири деца от брака си - Джеймс (9 г.), Инес (7 г.), Бети (4 г.) и едногодишно бебе, чието име към момента не са обявили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР